Zamestnanosť v cestovnom ruchu Slovenska - Pachingerová, Mária
Možnosti rozvoja cestovného ruchu, ktorý predpokladá tvorbu nových pracovných miest. Nezamestnanosť v cestovnom ruchu na Slovensku a jej prejavy v rôznych podobách.