<The> Tourism as the tool of the education - Staňo, Roman
Rozvoj cestovného ruchu predstavuje zmeny v správaní a spotrebe nových segmentov zákazníkov. Cestovný ruch vytvára možnosti pre špeciálne záujmy svojich klientov, ktoré sú kombináciou rekreačných a vzdelávacích prvkov.