Malé a stredné podniky v ekonomike Slovenska - Strážovská, Helena
Vláda Slovenskej republiky pristúpila k implementácii "Small business act" (zákona o malých podnikoch v duchu Európskej charty). Hospodársky význam malých a stredných podnikov v súčasnosti.