Postavenie klienta so zdravotným postihnutím v cestovnom ruchu v Slovenskej republike - Šuterová, Viola, 1957-
Osoby, ktoré majú vzhľadom na svoj zdravotný stav a obmedzenie mobility alebo orientácie sťažené cestovanie. Bezbariérovosť predstavuje väčší komfort a určitý štandard kvality služieb. Výsledky výskumu v oblasti prístupnosti cestovného ruchu a aktuálne problémy v oblasti debarierizácie cestovného ruchu na Slovensku.