Vyučovanie predmetu Manažment inovácií na univerzitách ekonomického zamerania - Dugas, Jaroslav, 1967-
Komparácia vyučovania manažmentu inovácií na významnej európskej univerzite a na Ekonomickej univerzite v Bratislave, Podnikovohospodárskej fakulte v Košiciach.