K niektorým otázkam poskytovateľov štátnej pomoci ako veriteľov v reštrukturalizácii podniku - Kmeťová, Oľga, 1959-
Autorky v článku reagujú na aktuálnu problematiku poskytovateľov štátnej pomoci ako veriteľov v procese reštrukturalizácie podniku. Hodnotia legislatívnu úpravu, poukazujú na jej úskalia a načrtávajú isté smery, ktorými by sa mohla v budúcnosti uberať. Tiež hľadajú odpoveď na otázku, či a za akých podmienok môžu poskytovatelia štátnej pomoci hlasovať za reštrukturalizačný plán.