Výučba Production and Operations Management v Európe a USA - Dubovická, Lenka
Výučba predmetu Manažment výroby na Podnikovohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach. Rozdiely vo výučbe POM na amerických a európskych školách.