Attempt to identify the causal relationships between the prices of milk in selected EU countries - Tłuczak, Agnieszka
Na posúdenie závislostí medzi cenami mlieka vo vybraných krajinách EÚ bol použitý Grangerov test kauzality, ktorý je založený na vektorových autoregresných modeloch - VAR. Výsledky výskumu.