Výkonnosť fragmentového trhu - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Identifikácia existencie a sily vzťahu medzi štruktúrou a výkonnosťou trhu, a to v podmienkach vybraného fragmentového odvetvia - Výroby výrobkov z gumy a plastov.