Thinking cosmopolitan or how Joseph became Joe Buttinger - Strobl, Philipp Luis
Život Josepha Buttingera, vodcu socialistov, ktorý z ideologických dôvodov emigroval z Rakúska do USA a stal sa "skutočným Američanom".