Vplyv ekonomického rastu na objem dane z pridanej hodnoty a spotrebiteľské ceny - Strieška, Ľubomír
Analýza vplyvu ekonomického rastu na objem HDP. Vplyv ekonomického rastu na krivku dopytu. Ekonomický rast a zvýšená sadzba DPH.