Zmluvy ako základný nástroj zmierňovania a eliminácie rizík pri projektovom financovaní - Miková, Oľga
Riziká VIP a opatrenia na ich zmierňovanie. Prístupy k financovaniu VIP. Prínos projektového financovania k zmierňovaniu a eliminácii rizík z projektu. Zmeny slúžiace na elimináciu a zmierňovanie rizík VIP pri využití projektového financovania.