Assessment of public administration in the field of small business empirical analysis of points of single contact efficiency in Slovakia - Marišová, Eleonóra
Agenda živnostenského podnikania na Slovensku, jednotné kontaktné miesta (JKM). Empirická analýza porovnáva všetky JKM z hľadiska ich výkonnosti a identifikuje faktory, ktoré môžu ovplyvňovať ich efektívnosť. Medzi jednotlivými regiónmi SR existujú štatisticky významné rozdiely v priemernej technickej efektívnosti JKM.