Pripravenosť slovenských podnikov na riadenie novej generácie zamestnancov - Joniaková, Zuzana, 1970-
Identifikácia vybraných tendencií ovplyvňujúcich riadenie ľudských zdrojov v organizáciách na Slovensku. Definovanie zmien , ktorými sú organizácie vystavené.