Implementácia poľnohospodárskej legislatívy Európskej únie do slovenského právneho poriadku - Palšová, Lucia
Článok hodnotí implementačný proces spoločnej poľnohospodárskej legislatívy do slovenského právneho poriadku a na základe výsledkov výskumu navrhuje opatrenia potrebné na zlepšenie implementačného procesu SPP.