Behavioral perception of competencies in risk management - Szarková, Miroslava, 1951-
Kompetencie - pojmy. Komunikačné kompetencie. Štruktúra komunikačných kompetencií aplikovaných v procese riadenia rizika (parciálne výsledky obsahovej analýzy). Mediálne komunikačné kompetencie. Rozdiely a spoločné znaky základných komunikačných a mediálnych kompetencií. Interkultúrne komunikačné kompetencie.