Vzdělávání v cestovním ruchu - oblast komunikace - Kajzar, Patrik
Základné princípy a pravidlá efektívnej komunikácie, ktorá je východiskom pri spoznávaní potrieb klienta v cestovnom ruchu. Vzdelávanie zamestnancov v cestovnom ruchu, osobitne v oblasti komunikácie a komunikačných zručností.