Muzeum a galerie jako kulturní destinace - Zedková, Alena
Kultúrny cestovný ruch, kultúrne destinácie a produkty kulturného cestovného ruchu. Analýza, ktorej zámerom je zistiť vzťah medzi počtom múzeí a galérií v krajinách Českej a Slovenskej republiky a počtom ich návštevníkov.