Zázrivské zážitky na Jánošíkovom dvore - Petrechová, Veronika
Ponuka zážitkového penziónu Jánošíkov dvor v Zázrivej. Škola výroby syrových korbáčikov, fujarová škola, ukážka výroby na hrnčiarskom kruhu, výroba šperkov z fima, výroba zvončekov. Zážitok na mieru. Tradícia a kultúra v regióne.