Postupy obchádzania antidiskriminačného zákona - Gálik, Rudolf
Analýza postupov podnikov v obchádzaní antidiskriminačného zákona a možnosti ako tomu zamedziť. Formulácia predpokladov, ktoré majú viesť k dodržaniu antidiskriminačného zákona.