Conference in world history: the role and function of global city 3.11.2011-4.11.2011, Innsbruck - Strobl, Philipp Luis
Vedeckí pracovníci z univerzít v New Orleans a Innsbrucku sa stretli v dňoch 3. a 4. novembra 2011 na konferencii. Diskutovali o úlohe miest v procese globalizácie.