Staré Čičmany píšu nové príbehy - Kramárová, Zlatica
Podnikanie v chránenej oblasti. Romantické prostredie medovníkovej dediny Čičmany. Šírenie odkazu predkov, oživenie a zachovanie kultúrneho dedičstva. Organizovanie zážitkových dní: Na vlastnej koži život našich predkov zaži, Vynášanie moreny, Živý Betlehem.