[Optimalizácia finančného riadenia podnikov pôsobiacich v SR v kontexte súčasných globálnych problémov] - Škriniar, Pavel, 1979-
Recenzia na monografiu, ktorá sa zaoberá problematikou finančného riadenia podnikov všeobecne a zvlášť v podmienkach slovenského podnikateľského prostredia. Kolektív autorov pod vedením Anny Poledňákovej v nej sústredil výsledky 2-ročného primárneho a sekundárneho výskumu realizovaného v rámci projektu VEGA 1/0415/10.