Alternatívne zdroje financovania a ich využívanie v podmienkach SR - Belanová, Katarína, 1978-
Stručná charakteristika jednotlivých alternatívnych zdrojov a ich využívanie v podmienkach SR. Klasifikácia zdrojov financovania podnikateľskej sféry. Forfaiting a jeho využívanie v SR. Franchising. Projektové financovanie. Rizikový kapitál.