Vybrané segmenty peňažného trhu - Tkáčová, Daniela, 1954-
Recenzia na monografiu, ktorá skúma medzibankový trh, ktorý je dôležitým segmentom peňažného trhu. Zaoberá sa tiež skúmaním repo obchodov, ktoré sú produktom finančných trhov, a skúmaním medzibankových úrokových sadzieb, z ktorých niektoré vystupujú ako referenčné úrokové sadzby na peňažných trhoch.