Determinanty rozvoja jednodňovej zdravotnej starostlivosti na Slovensku - Gavurová, Beáta, 1972-
Súčasný stav jednodňovej zdravotnej starostlivosti v zahraničí a na Slovensku. Determinanty kvality jednodňovej zdravotnej starostlivosti. Bariéry rozvoja.