Platenie preddavkov na daň z príjmov v roku 2013 - Oravcová, Martina
Právna úprava platenia preddavkov na daň z príjmov. Preddavky na daň z príjmov fyzickej osoby. Výška preddavkov a lehoty splatnosti. Preddavok pri kombinácii príjmov. Platenie preddavkov z príjmov zo závislej činnosti daňovníkom. Kedy fyzická osoba neplatí preddavky na daň. Ukončenie platenia preddavkov. Započítanie preddavkov na daňovú povinnosť. Sankcie. Praktické príklady.