Opravy chýb pri vysporiadaní daňovej povinnosti k dani z príjmov fyzickej osoby - Oravcová, Martina
Zistenie chyby po vykonanom ročnom zúčtovaní preddavkov. Oprava chyby daňovníkom v daňovom priznaní do lehoty na jeho podanie. Možnosti podania dodatočného daňového priznania bez sankcie. Možnosti dodatočného uplatnenia výhod podľa zákona o dani z príjmov. Chyby vo vyhlásení o poukázaní podielu zaplatenej dane. Príklady z praxe.