Zamestnávanie pri sezónnych prácach - Gášpárová, Eva
Zamestnávanie zamestnancov na sezónne práce v súlade so Zákonníkom práce. Pracovný pomer na určitú dobu. Dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru. Poistné na sociálne poistenie a preddavky na zdravotné poistenie z príjmu na výkon sezónnych prác. Zdaňovanie príjmu z výkonu sezónnych prác. Príklady z praxe.