Komunálne zdaňovanie v konkrétnych príkladoch obcí a miest SR - inšpirácie a podnety pre samosprávy - Burák, Emil
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Informácie o vývoji daní a nedoplatkov na miestnych daniach v Banskej Bystrici, Tornali, Stropkove, Starej Ľubovni, Brezne a Leviciach.