Praktické dopady CVA na banky a jejich klienty - Riegger, Pavel
Koncept Credit Valuation Adjustment (CVA) a jeho dopady na výpočet kapitálovej primeranosti voči rizikám protistrany v derivátových obchodoch. Praktické dopady, ktoré CVA prinesie.