Ex post analýza zavedení zdanění pevných paliv zemního plynu a elektřiny - Zimmermannová, Jarmila
Ex post analýza zavedenia zdanenia pevných palív, zemného plynu a elektriny v Českej republike. Dopady ekologických daní resp. ekologických daňových reforiem na podniky a domácnosti, jednotlivé zložky životného prostredia, či makroekonomické ukazovatele národného hospodárstva.