Hráč v práci i v živote - Bukerová, Vladimíra
John Williams - jeho nezávislá a jedinečná kariéra. Dnes učí ľudí, ako môžu robiť to, čo ich naozaj baví a dostať za to aj dobre zaplatené. Provokatívny slogan: Kašlať na prácu, poďme sa hrať. Práca nemá byť rutinou a utrpením, ale radosťou a hrou. Podľa J. Williamsa sa dá živiť prakticky čímkoľvek, pokiaľ to má hodnotu aj pre ostatných.