Disproporcia na trhu práce východisko pre trh vzdelávania - Matulčíková, Marta, 1964-
Potreby národného hospodárstva spojené s tvorbou pracovných miest. Požiadavky na zamestnancov a manažérov, ktoré by mali byť východiskom pre vzdelávaciu politiku. Prenos požiadaviek trhu práce do vzdelávacieho systému.