Vplyv diferencovaných aeróbnych programov na vybrané motorické parametre študentiek Ekonomickej univerzity - Lörincziová, Drahomíra, 1971-
Autorky na základe realizovaných diferencovaných aeróbnych pohybových programov na hodinách telesnej výchovy poukazujú na možnosti ich uplatnenia v pohybovom režime budúcich manažérok. Súčasne rozširujú poznatky a experimentálne vyhodnocujú diferencovaný vplyv aeróbnych pohybových programov na vybrané motorické parametre študentiek EU v Bratislave.