Vplyv diferencovaných aeróbnych programov na zmeny vybraných somatických parametrov študentiek ekonomickej univerzity - Lörincziová, Drahomíra, 1971-
Analýza výsledkov výskumu zameraného na sledovanie vstupnej úrovne a zmien vybraných somatických parametrov študentiek 1.-5. ročníka Ekonomickej univerzity v Bratislave po absolvovaní dvanástich týždňov vybraných aeróbnych programov, ktoré boli súčasťou semestrálnej výučby telesnej výchovy.