[Modely v životnom a neživotnom poistení] - Škrovánková, Lea, 1954-
Recenzia na monografiu, ktorá komplexne popisuje aktuárske výpočty poistných produktov na úmrtie a dožitie, ktoré ponúkajú životné poisťovne na Slovensku v súčasnosti.