Vplyv diferencovaných aeróbnych programov na zmeny vybraných somatických parametrov študentiek Ekonomickej univerzity - Lörincziová, Drahomíra, 1971-
Analýza výsledkov výskumu zameraného na sledovanie zmien somatických a funkčných parametrov po absolvovaní vybraných aeróbnych programov.