Slávnostné otvorenie priestorov CEIT II za účasti predstaviteľov vlády - Magvaši, Peter
Výskumné a vývojové centrum pre výskum a inovácie v spracovateľskom priemysle v SR, ktoré vzniko z iniciatívy Žilinskej univerzity v Žiline. Prepojenosť organizácií do Stredoeurópskeho technologického inštitútu (Central European Institute of Technology - CEIT). Strategické ciele a konkurencieschopnosť.