Uplatnenie práv veriteľa v obchodných vzťahoch v rámci Európskej únie - Daniel, Peter
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Európsky platobný rozkaz. Európske konanie o platobnom rozkaze sa vzťahuje iba na občianske a obchodné veci, nie je použiteľné pre konkurzné, daňové, colné a správne konania, ani na konania o zodpovednosti štátu za škodu spôsobenú pri výkone verejnej moci. Spory s nízkou hodnotou.