Kvalita podnikateľského prostredia na Slovensku za rok 2012 - Hrašková, Dagmar
Zdravé podnikateľské prostredie. Meranie kvality podnikateľského prostredia. IPP - index podnikateľského prostredia. Hlavné prekážky podnikateľských aktivít. BCI - index globálnej konkurencieschopnosti.