Rozvoj automatickej identifikácie - Šebej, Peter
Automatická identifikácia a moderné identifikačné technológie. Skúsenosti z výrobných odvetví ponúkajúcich najnovšie RFID systémy. Výhody a možnosti, ktoré poskytuje RFID technológia koncovým užívateľom.