Od udržateľnej vedy na európskych univerzitách k udržateľnej konkurencieschopnosti európskeho priemyslu v kontexte s globálnym udržateľným spoločensky zodpovedným podnikaním - Moravčík, Oliver
Kritická systémová analýza vzťahu udržateľnej vedy na európskych univerzitách verzus udržateľná konkurencieschopnosť európskeho priemyslu v kontexte s globálnym udržateľným spoločensky zodpovedným podnikaním.