Vývojové tendence v logistice - Prachař, Jan
Vývojové tendencie v logistike a súčasná situácia vo výrobných podnikoch. Poslanie, ciele a stratégia logistického systému výrobného podniku v 21. storočí. Prípadová štúdia firmy Reebok International k danej problematike.