Rekonfigurovateľné výrobné systémy - nová zbraň proti trhovým turbulenciám - Gregor, Milan
Efektívne riešenia ako môžu podniky reagovať na časté turbulencie, predstavujú rekonfigurovateľné výrobné systémy (RMS - Reconfigurable Manufacturing Systems).