Rozhodovanie po novom - Poniščiaková, Oľga
Pohľad na trendy v rozvoji rozhodovacích procesov, tak ako sa formujú s dynamikou a komplexnosťou prostredia, v ktorom riadiaci pracovník pôsobí. Štýly riadenia zodpovedajúce meniacim sa podmienkam podnikateľského prostredia.