Jak se mění postoje české veřejnosti k reklamě - Vysekalová, Jitka
Výsledky prieskumu - postoj českej verejnosti k reklame. Češi a internetová reklama. Reklama na cigarety, alkohol, destiláty, voľnopredajné lieky.