Ochrana hran a rohů zboží a obalů - Vítek, Miloslav
Eliminácia alebo zmiernenie rizika mechanického poškodenia exponovaných častí lepenkových obalov na paletách alebo voľne uloženého tovaru. Lepenkové ochranné prvky hrán a rohov. Lepenkové profily (edgeboardy). Plastové ochranné hrany a rohy. Ochranné profily a rohy z penového polystyrénu.