"Potichu, anebo nahlas"? - Jakubcová, Jitka
Komunikácia firemná vnútorná a vonkajšia. Otvorená komunikácia. Prehľad zemí a indexov spokojnosti klientov (1999-2012). Trend spokojnosti meranej podľa EPSI metodiky.