Pojištění v silniční nákladní dopravě - Traganová, Martina
Povinné ručenie a havarijné poistenie v cestnej nákladnej doprave. Poistenie prívesov a návesov. Poistné podmienky a výluky. Preukázanie finančnej spôsobilosti dopravcov. Poistenie zodpovednosti vodičov. Poistenie zodpovednosti dopravcov.